Frokost menukortAften menukortVinkort
top

Persondatapolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger

Sikkerheden hos Darling - Bistro & Bar er i top, hverken vi eller andre har mulighed for at se de data, der udveksles ved henvendelser eller køb. Hos Darling - Bistro & Bar er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Databeskyttelse har for os høj prioritet og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Generelt

Darling - Bistro & Bar indsamler udelukkende personoplysninger til konkrete og saglige formål. Den enkelte type af personoplysninger afhænger af den konkrete situation, og til hvilket formål oplysningerne indsamles.

Vi opfylder alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager, efter gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved:

  • Bordbestilling
  • Henvendelse til os med spørgsmål via hjemmeside, e-mail eller telefon
  • Køb af takeaway på vores hjemmeside
  • Anden behandling af relevant dataindsamling, eksempelvis som led i markedsføring når der er givet korrekt samtykke i henhold til markedsføringsloven
  • Det lovlige grundlag for Darling - Bistro & Bar behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningen og persondataloven.

Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Darling - Bistro & Bar. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans.

Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst eller rettet, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt os på info@restaurantdarling.dk, så sender vi dine personlige oplysninger via mail. Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Darling - Bistro & Bar benytter, undtagen i følgende situationer:

  • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
  • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
  • Du har et økonomisk mellemværende med Darling - Bistro & Bar uanset betalingsmåde
  • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål. Du kan framelde dig direkte markedsføring ved at sende en mail til info@restaurantdarling.dk

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at Strandmøllekroen behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte os på mail info@restaurantdarling.dk - Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger permanente cookies til lagring af dine valg på startsiden og til lagring af dine oplysninger, hvis du accepterer dem når du går på vores hjemmeside.

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet eller individuel form med analyseværktøjer for at optimere vores hjemmeside og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale.

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os. De indstilles af sociale medieudbydere, såsom Facebook, Instagram, Google og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside, hvilket er indikeret via deres respektive ikon.

Vi benytter også tredjeparts-cookies, som udfører tværgående tracking på forskellige sider, så vi kan markedsføre os over for dig via andre hjemmesider/kanaler.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi forbinder kun dit cookie-ID til dine personlige oplysninger, som er sendt og indsamlet i forbindelse med dine køb.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Strandmøllekroen opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Anmeldelser


Besøg os på...