Frokost menukortAften menukortVinkort
top

Selskabsmenu

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen vi befinder os i

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

-

Tallerkenserveret selskabsmenu 2 - 5 retter

Forret 1: Kammusling - dildemulsion - ørredrogn - malt - urter

Forret 2: Røget andebryst - gammelknas - panchetta - peberrod

-

Mellemret 1: Grillet krondyrfilet – urteemulsion – stikkelsbær – hasselnød – røget høost

Mellemret 2: Brioche – foie gras – solbærkompot – revet trøffel

-

Hovedret: Mør okse - peberrup – tekstur af gulerod – portvinssauce med fermenteret peber – pommes fondant

Upgrade til kalvemørbrad 85,-

-

Osteanretning: Lagret Come - brunet smør - hasselnød - karse

-

Dessert 1:Cremet chokoladekage – hvid & mørk chokolademousse – ananas i karamel - brændte mandler – jernurt

Dessert 2: Hindbærmazarinkage - friske hindbær - hvid chokolade knas - jernurt - is på creme fraiche, kærnemælk og hindbær

-

Selskabsbuffet

Mulighed for tilvalg af forret - tallerkenanretning +145,-

Kammusling - dildemulsion - ørredrogn - malt - urter

-

Det lune

Oksecuvette - stegt over 16 timer med brunet smør & timian

Grillede unghane bryster vendt i sød sennep & crisp

Glaseret spoleben – Krydret BBQ sauce

Det kolde

Speltbrød - pisket smør med kærnemælk

Bagt mørksej - urtepesto – rygeostcreme

Økologisk spidskålssalat – senneps & honning – æbler – syltede rødløg – granatæbler

Broccolisalat - balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – græskarkerner

Kartofler trøffelcreme – porrer - syltede rødløg – sprøde kerner

Pimentcreme - cashew - Vesterhavsost - sardiner - oliven olie

Urtecreme - purløg

Kold bearnaisecreme

Det vi slutter af med

Cremet chokoladekage – hvid & mørk chokolademousse – karamelliseret ananas – brændte mandler – jernurt

Darlings ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt

Bestil selskab

Skriv en mail til info@restaurantdarling.dk

Anmeldelser


Kokkesyndikatet cvr: 41641266